+31 (023) 5290290 info@olpha.nl

Specifieke wensen?

 

Bel of mail ons,
Wij helpen u graag

 

Specifieke wensen?

 

Bel of mail ons,
Wij helpen u graag

 

Tile Pro

Categorieën: ,

Beschrijving

Raak jij altijd alles kwijt? Niet meer met de Tile Pro. Met een bereik van maar liefst 120 meter en het luidste geluid ooit zijn jouw dierbaarste bezittingen beter vindbaar dan ooit! De Tile Pro is tevens te bedienen met Siri, Google Assistant en Alexa, waardoor je ook nog eens smart kunt vinden. Koppel de tracker via Bluetooth aan de gratis Tile app op je smartphone en vind al je spullen gewoon weer terug.

Via de app op je smartphone kun je de tracker een geluid laten maken, zodat je kan horen waar bijvoorbeeld jouw portemonnee of sleutels liggen. De Tile app onthoudt ook waar jouw tracker voor de laatste keer is geweest. Ben je je spullen dus vergeten? Dan weet de app je te vertellen waar je als eerste moet zoeken!

De Tile Pro werkt ook andersom. Je sleutels met de Tile Pro in je handen, maar je smartphone kwijt? Klik dan 2 keer op het knopje van de Tile Pro en je smartphone zal geluid maken, zodat je hem weer terugvindt! Zelfs als je geluid uitstaat.

Extra informatie

Prijscategorie

5 : van 20 tot 30 euro

Afmeting (cm)

32mm x 58mm

Materiaal

kunststof

Min. Afname

25

Levertijd

Op aanvraag

    Uw eigen relatiegeschenk of attentie voorzien van eigen bedrukking? Vraag direct een vrijblijvende offerte via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@olpha.nl


    de heermevrouw


    full colourlogo in 1 kleur

    lever drukklaar aanlaten maken