+31 (023) 5290290 info@olpha.nl

Specifieke wensen?

 

Bel of mail ons,
Wij helpen u graag

 

Specifieke wensen?

 

Bel of mail ons,
Wij helpen u graag

 

Tile Slim

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Raak nooit meer iets kwijt met de Tile Slim Bluetooth Tracker! Doordat de Tile Slim zo dun is, past hij gemakkelijk in jouw portemonnee, tas of iets anders dat je niet kwijt wilt raken. Koppel hem via Bluetooth aan de gratis Tile app op je smartphone en vind al je spullen gewoon weer terug.

Via de app op je smartphone kun je de Tile Slim een geluid laten maken, zodat je kan horen waar bijvoorbeeld jouw portemonnee ligt. De Tile app onthoudt ook waar jouw tracker voor de laatste keer is geweest. Ben je je spullen dus vergeten? Dan weet de app je te vertellen waar je als eerste moet zoeken!

De Tile Slim werkt ook andersom. Je portemonnee met de Tile Slim in je handen, maar je smartphone kwijt? Klik dan 2 keer op het knopje van de Tile Slim en je smartphone zal geluid maken, zodat je hem weer terugvindt! Zelfs als je geluid uitstaat.

Lost and found community
Is je Tile buiten bereik en krijg je hem niet teruggevonden? Maak dan gebruik van alle Tile Apps in de Lost and Found community. Deze optie is 100% discreet, niemand zal weten dat je iets kwijt bent. De Tile App laat je anoniem de hulp inschakelen van alle andere Tile gebruikers. Als je de App op de achtergrond aan hebt staan en je komt in de buurt van een verloren Tile, dan wordt de locatie per direct aan de eigenaar van deze Tile doorgestuurd.

Bereik : 60 meter

Extra informatie

Prijscategorie

4 : van 10 tot 20 euro

Afmeting (cm)

85mm x 54mm x 2,7mm

Materiaal

kunststof

Min. Afname

25

Levertijd

Op aanvraag

    Uw eigen relatiegeschenk of attentie voorzien van eigen bedrukking? Vraag direct een vrijblijvende offerte via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@olpha.nl


    de heermevrouw


    full colourlogo in 1 kleur

    lever drukklaar aanlaten maken